Καλή περιήγηση!

Το σχολείο μας

Το 6ο ΕΠΑΛ βρίσκεται στην Κηπούπολη Ηρακλείου. Ανήκει στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, που αποβλέπει στο συνδυασμό της γενικής παιδείας με την τεχνική επαγγελματική γνώση...

Περισσότερα...

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 
(Σχολική χρονιά 2003-2004)Στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (5Χ5) του σχολείου μας, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Γυμναστή κ. Ποτουρίδη Παύλου τον Μάρτιο του 2004 και πήραν μέρος 16 ομάδες όλων των τάξεων, την πρώτη θέση κατέλαβε η τάξη του ΑΠ1(Πληροφορικής), μετά από ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι με την τάξη του ΓΨ (Ψυκτικών) στις 2-4-2004.  ...Υπενθυμίζουμε ότι και την προηγούμενη χρονιά το πρωτάθλημα το κατέκτησε πάλι η Α? τάξη (ΑΜ2)... 


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ (3Χ3)

Με αρκετή επιτυχία ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας (3Χ3) που και πάλι την πρώτη θέση κατέλαβε τμήμα  της πρώτης τάξης, το ΑΠ2 (Πληροφορικής), σε έναν αμφίρροπο τελικό με απρόσμενη κατάληξη προς το τέλος του παιχνιδιού υπέρ της Α? τάξης!

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (5Χ5)
(Μάρτιος - Απρίλιος 2004)

Εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο 6ο ΤΕΕ (Μάρτιος-Απρίλιος 2004)    Εσωτερικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο 6ο ΤΕΕ (Μάρτιος-Απρίλιος 2004)


Στιγμιότυπα από τον αγώνα Ποδοσφαίρου 6ου ΤΕΕ - Ε.Λ. Αλικαρνασσού (2003)

    Αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας του 6ου ΤΕΕ (3-12-2002)    Η ομάδα ποδοσφαίρου του 6ου ΤΕΕ με τον προπονητή της κ. Παύλο Ποτουρίδη    Αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας του 6ου ΤΕΕ (3-12-2002)

Τέχνη και μαθητές

Φωτο: Γιούρι Μαρίνοβ
Επειδή η τέχνη πρέπει να μοιράζεται...
Καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών μας... 

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Νέα

Βιβλιοπροτάσεις

Βιβλιοπροτάσεις
Θυμηθήκαμε ποιά βιβλία διαβάσαμε κι απ' όσα διαβάσαμε ποια ξεχωρίσαμε.
Αυτά τα βιβλία σας προτείνουμε...

Περισσότερα...

Free business joomla templates