Καλή περιήγηση!

Το σχολείο μας

Το 6ο ΕΠΑΛ βρίσκεται στην Κηπούπολη Ηρακλείου. Ανήκει στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, που αποβλέπει στο συνδυασμό της γενικής παιδείας με την τεχνική επαγγελματική γνώση...

Περισσότερα...

Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας «Μοτοσυκλετώντας»

  Την Τρίτη 8 Απριλίου έγινε στο σχολείο μας μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση και συζήτηση με θέμα την οδική συμπεριφορά των μοτοσυκλετιστών, με μαθητές της Β και Γ τάξης.

  Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑ.Λ. στα πλαίσια του προγράμματος Οδικής Ασφάλειας: «Μοτοσυκλετώντας» και οργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ», σε συνεργασία με την κ. Ζαχαράτου Αγγελική, υπεύθυνη Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων. Σκοπός του προγράμματος «Μοτοσυκλετώντας» είναι η ενημέρωση και η προετοιμασία των νέων ηλικίας 14-17 ετών, που πρόκειται να αποκτήσουν τα προσεχή χρόνια άδεια οδήγησης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση (8-4-2014)  Ο ομιλητής από το ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ κ. Θωμάς Κακαδιάρης, με αμεσότητα και χρησιμοποιώντας παραδείγματα από καθημερινές συμπεριφορές και λάθη οδήγησης,  παρουσίασε τον τρόπο που οι μοτοσυκλετιστές πρέπει να βλέπουν τη μοτοσυκλέτα και τον τρόπο που επιβάλλεται να τη χρησιμοποιούν, ώστε να είναι οι ίδιοι...και οι άλλοι ασφαλείς, αποκλείοντας κάθε πρότυπο επίδειξης ή ανεύθυνης προσέγγισης ενός μέσου τόσο ενδιαφέροντος και τόσο απαιτητικού! Για όσους χρησιμοποιούν ή αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τη μοτοσυκλέτα, πρέπει να ξέρουν πώς να πάρουν τη χαρά του "να μοτοσυκλετείς" με ασφάλεια και για πολλά χρόνια... Οι μαθητές μας παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτηση!

Τέχνη και μαθητές

Φωτο: Γιούρι Μαρίνοβ
Επειδή η τέχνη πρέπει να μοιράζεται...
Καλλιτεχνικές δημιουργίες μαθητών μας... 

Περισσότερα...

Εκπαιδευτικά Νέα

Βιβλιοπροτάσεις

Βιβλιοπροτάσεις
Θυμηθήκαμε ποιά βιβλία διαβάσαμε κι απ' όσα διαβάσαμε ποια ξεχωρίσαμε.
Αυτά τα βιβλία σας προτείνουμε...

Περισσότερα...

Free business joomla templates